Qui Som

En Bandes i Accesoris per Maquinària S.L. (B.A.M.) som una empresa dedicada a la fabricació de Bandes transportadores i altres elements, especialment en el sector de la panificació, en la qual podem garantir una experiència d’anys i una excel·lent qualitat

Per a això comptem amb un equip humà capaç de combinar il·lusió, treball i eficàcia en cada gestió o en cada comanda que arriba al nostre taller.

Disposem d’instal·lacions pròpies de fabricació, equipades amb els mitjans i la maquinària més adequada per a optimitzar i rendibilitzar quants encàrrecs se’ns encomanin. Així aconseguim per als nostres clients la millor qualitat i acabats, a un cost més competitiu.

El nostre afany de superació constant, la bona qualitat, tant tècnica com d’acabats, i la rapidesa en el servei, fan que cada dia siguin més les empreses que ens confien les seves comandes de bandes transportadores, coanguilones, davantals, persianes formadores, teles carregadores de forns, teles maseras, etc…, incloent la fabricació de qualsevol peça i única que pot solucionar-li aquell problema concret.

Contacti amb nosaltres

Privacitat

Comunicacions Comercials